Seleccionar página

El alcalde de Palma envía un mensaje a la ciudadanía para agradecer su esfuerzo en los últimos meses

por Redacción Mallorca Informa | 10 Oct, 2020 | Actualidad, Coronavirus, Destacadas, Palma, Política, Portada, Salud

“Ciutadans i ciutadanes de Palma:

Em dirigeixo a tots vosaltres per agrair-vos l’esforç i el sentit de la responsabilitat que heu demostrat en la lluita contra el virus.
Palma és una de les ciutats que millor s’ha comportat a nivell de país i no és per casualitat.

És gràcies a l’esforç i al compromís dels seus ciutadans, dels seus empresaris i al treball conjunt i coordinat de les administracions. Prova d’això és que avui s’aixequen les restriccions que quedaven als quatre barris de Palma i que ja no tenim cap barri en aquesta situació.

Ho estem fent bé, però no podem baixar la guàrdia. Estam veien com el nostre país i al nostre voltant, a la resta de països europeus, estan pujant els contagis. Això ens ha de recordar que hem de complir les normes sanitàries bàsiques. Tres molt clares que són portar la mascareta, distància de seguretat i netejar-nos les mans i, ara a l’hivern, hem de orejar els espais tancats.

I no ens hem de relaxar. I no ho hem de fer sobretot, i sé que és complicat, als espais als quals ens trobam amb la família i els amics que moltes vegades fa que ens relaxem en el compliment de les normes. No ho hem de fer. Sé que és un sacrifici però l’hem de fer per ajudar a la nostra família i a la nostra ciutat.

Perquè vivim a un moment molt complicat, a una crisi econòmica i social derivada d’aquesta pandèmia que està afectant a moltes persones. I si volem que els nostres treballadors i els nostres empresaris reprenguin l’activitat quan abans millor és una responsabilitat de tots complir les normes perquè això segur, farà que abans passem aquesta pandèmia.

En nom de la ciutat, vos vull agrair l’esforç que estau fent, l’exemple que estau donant,la solidaritat que estau demostrant. Junts ho aconseguirem. Per això per mi és un honor ser el vostre batle.

Moltes gràcies.

Jose Hila. Batle de Palma”

CONTENIDO RELACIONADO:

EsRadio97.1
Orgullosament Inca 2023.

Noticias relacionadas

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *